Kids fashion 2021 radar, wat is pupulair dit jaar bij Stylonic?

Dus wat heeft de herfst- / winterstijl van 2021 in petto voor de stijl van jongeren? In een notendop? Een explosie van kleuren en patronen, kleurrijke en diffuse mengsels en een paar comeback-koninginnen!

We hebben de weddenschapsoefening ervan voor je genomen en besloten wat de meest bekende ontwikkelingen zijn om dit seizoen te rocken. Nu kunnen jij en je peuter dit seizoen lachen met stylen!

Kijk hier eens op de website van Stylonic om de mooiste kinderkleding te koop te vinden en kijk ook op:

Florals

Van eigenzinnige en kleurrijke bloemenprints tot glanzende aquarellen, 3D-bloemenprogramma’s en uitgebreide borduursels, bloemen zijn dit jaar helemaal in de smaak bij jongeren. Waar we vooral dol op zijn, is dat deze mode alle jongens en vrouwen toestaat om zich aan te melden voor het feest!

Bloemen zijn een trending superhit op de radar van jongerenstijl. Ze zijn op de juiste manier overgegaan van gevoelige zomerkleding naar warme jassen, nauwsluitende jassen en broeken. Bovendien zijn jongeren klaarblijkelijk geïnteresseerd in bloemen vanwege het feit dat ze speels zijn, lachen en een outfit een effectieve uitbarsting van levendigheid kunnen geven.

kinderkleding te koop

Het hoogtepunt is vooral de werken die worden gestimuleerd door middel van impressionistische kunstwerken, krabbels van jongeren, bloementekeningen en aquarellen. Dit zijn allemaal ongelooflijk om mee te experimenteren. Vanzelfsprekend testen kleine vrouwenpatronen veel vaker met bloemenkunstwerken met 3D-programma’s, superbroches, pailletten, strass-steentjes en nog veel meer. Het is ook heel de moeite waard om op te merken dat bloemisterij dit seizoen ook een belangrijk onderwerp is in zwarte stropdassen en jurken voor kleine vrouwen.

Fruitige punch

Fruitige prints bedekt met tropische ananas, kleurrijke aardbeien en een ander eindresultaat zijn de geschikte mode om uw peuter een ongewoon ensemble te presenteren en een goede manier om echt hun goedkeuring te krijgen. Zoals we allemaal weten, zijn zij de eigenlijke bazen binnen het huis!

Hoewel de catwalk ons ​​heeft bewezen dat bloemen soms opvallend dramatisch kunnen zijn, kunnen ze ook heel verfrissend zijn. We houden van de manier waarop het dit seizoen in de stijl van jongeren is geïntegreerd. Het is een lachafdruk en natuurlijk houden we van lach en eigentijdse patronen voor jongeren! Dit kan ook de reden zijn waarom fruitgestimuleerde kledingstukken echt resoneren met jongeren. Het stelt hen in staat om hun persona specifiek en vrij te ontdekken door middel van hun kleding. Het kan uitbarstingen van fijne energie aanmoedigen, iets dat helpt om uw peuter in een zeer goed humeur binnen de ochtenden te positioneren. Laten we eerlijk zijn, we willen alle hulp die we krijgen om dat mogelijk te maken!

Franjes

We zijn dol op franjes voor kleine vrouwen, maar dit jaar kunnen zelfs de jongens met kinderkleding te koop pronken met brutale cowboy-gestimuleerde franjes met robuuste laarzen, jassen, jassen en nog veel meer. Franjes zijn trending warm in damesstijl, maar dit jaar is er ook een ongelooflijke deal voor jongeren in de winkel!

Meer roze!

Roze is meestal een favoriet onder jongeren. Dit jaar heeft paars een eclectische make-over ondergaan. Het heeft de markt overspoeld met interessante zonnebrillen van paars, die voor kleine vrouwen en jongens een toenemend aantal aantrekkelijk kunnen worden. Is dat niet indrukwekkend?

Dierenprints, traditioneel denim, imitatiesuède, tinten in truien en goud kunnen ook dit seizoen weer een opkomst zijn, dus let op deze ruimte!

Als er één factor is die we uit al deze stijlgoedheid zullen elimineren, is het dat herfst en winter 2019 compleet zal zijn met waanzinnig mooie en eigentijdse stukken. Zoals je weet, is het bij Stylonic onze techniek om de meest moderne stijl op een goedkope manier te weerspiegelen, dus onze hypermoderne herfstcollectie is echt de moeite waard om naar te kijken! Wees er zeker van dat u lid wordt van onze VIP-mailinglijst, aangezien we een paar leuke en eigentijdse patronen voor het seizoen uitzoeken.

Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag